Endurosprint Zlaté Hory

13.-14. 7. jsme se v rámci přípravy na závod velkého endura od AČR v Šumperku zúčastnili  víkendového endurosprintu od CAMS ve Zlatých Horách a to ve složení Jiří Pařízek (kat MČR Veterán 50), Oldřich Sedlák a Vojtěch Křiva (oba kat. MČR E1).

Na jezdce čekal okruh se dvěma měřenými úseky a kratším ale i tak záživným přejezdem, ve kterém byl zahrnutý rychlý výjezd pod lanovkou, ale i technické a kamenité pasáže. Enduro test byl hodně utažený, avšak pro kluky to byla velice dobrá škola plynulosti v tak rozbitém terénu. Cross test již obsahoval i rovinatější úseky a pro diváky atraktivní umělé překážky, které značně prověřily síly závodníků, jelikož se nacházely až na samotném konci měřeného testu.

Pro náš tým to byla výborná příprava pro další následující závody. Klukům na začátku sobotního dne příliš trať nechutnala, ale v neděli již zjistili, jak chytnout rytmus v takto obtížném terénu a odjížděli ze závodů s dobrou náladou i konečnými časy z měřených úseků.

Velké poděkování patří všem, kteří náš tým AMK Hamry nad Sázavou podporujete. I díky vám se můžeme zúčastňovat prestižních podniků a nabírat cenné zkušenosti a postupně zrychlovat.

V. Křiva

[fac_icon icon=“trophy“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″]Výsledky
[fac_icon icon=“camera“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″]Fotogalerie

Related Posts

Facebook