UCI Světový pohár: čtvrté zastavení

[fac_icon icon=“camera“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″] Fotogalerie
[fac_icon icon=“trophy“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″] Výsledky

Veselý cyklotrial v Albertville

Redakce ÚAMK | Biketrial |

Čtvrté pokračování Světového poháru v cyklotrialu o předposledním srpnovém víkendu v Albertville byla vskutku obrovská paráda. Skvostně a nápaditě postavené sekce v komiksovém stylu přímo na náměstí přilákaly s řídkými výjimkami každého, kdo v tomto sportu něco znamená. Celý příspěvek na uamk.cz


SP Albertville: Vjesjolie kartinky*

Do veselého tónu naladili pořadatelé čtvrtý díl UCI Trials světového poháru ve francouzském Albertville. Kromě Sponge Boba na jezdce čekala sekce plná postav z komiksu Gaston nebo úsek nazvaný Alenka v kraji trialu. Vítězství na těchto omalovánkách vybojovali Abel Mustieles (E20), Jack Carthy (E26) a Nina Reichenbach (EW). Českou republiku zastupovali Martin Štěpánek (E20, 46. místo) a Václav Kolář (E20, 9. místo). Kompletní výsledky na stránkách UCI, celé fotogalerie, z nichž jsou ukázky níže, najdete na TrialInside.com: 1/2 finále elite 20, 1/2 finále elite 26 a na TribalZine.com.

Staženo z biketrial-olomouc.cz


Předposlední zastavení letošního Světového poháru v trialu jezdce zavede o víkendu 20.-21.8. jezdce zpět do Francie – tentokrát do Albertville, pouhých padesát kilometrů od Les Menuires, kde byla druhá zastávka. Podrobnosti najdete na webu soutěže, deadline přihlášek 15. 8.

Staženo z biketrial-olomouc.cz

Related Posts

Facebook