Ohlédnutí za sezónou 2021

Loňský rok nezačínal zrovna optimisticky, nevěděli jsme jak bude sezona probíhat a jestli vůbec budou uspořádány nějaké závody. Ale o to víc radosti a emocí nám rok 2021 přinesl ! Naši jezdci se zúčastnili závodů na regionální úrovni, Mistrovství republiky, ale i Mistrovství Evropy a dokonce Mistrovství světa . Všichni si vedli skvěle !!!

Biketrialoví borci , v čele s naší současnou největší hvězdou Bety Pečinkovou, která na závodě Mistrovství Evropy obsadila úžasné třetí místo. A na světovém poháru ve francouzském Belfortu , ve skvělé konkurenci brala deváté místo. V Mistrovství ČR obsadila Bety stupínek nejvyšší .
Matador Petr Mokrý se zúčastnil jediného závodu MČR který vyhrál.
Skvěle si vedli i naděje tohoto sportu , s velkou vervou a zápalem pro Biketrial, následují zkušenější kolegy. V sezoně 2021 obsadili: Lukáš Musial celkově BIU 3.místo UCI 4.místo, Václav Pečinka celkově BIU 4.místo UCI 4.místo, Matyáš Musial celkově BIU 4.místo UCI 5.místo, Šimon Ambrož celkově UCI 9.místo

Piloti endura a motocrossu se zúčastnily nádherných závodů, napříč celým kontinentem.
Vojta Křiva si skvěle vedl v místních pohárech motocrossu , kde topil těm nejlepším a vozil domů skvělé příčky.
Jirka Pařízek , svou zarputilostí přiváděl své soupeře k šílenství a v poháru CAMS Enduro přivezl skvělé třetí místo.
A největší úspěch přivezl Olda Sedlák ml. Po čtyřech závodech Enduro GP v kategorii Open to zlatě cinkalo !!! Spolu s kamarády z Czech Enduro teamu Robo Fridrichem a Zdeňkem Pitelem vybojovali zlato ve Světovém poháru FIM. Oldovi se skvěle vedlo i v závodech Mistrovství Evropy a Mistrovství republiky .

Byl to prostě krásný rok, skvělých emocí a úžasných zážitků !!!

Jsme nesmírně rádi za podporu Obce Hamry nad Sázavou, kraje Vysočina, sponzorů a členů našeho klubu, kteří nejsou vidět na stupních vítězů. DĚKUJEME !!!

Na konci roku proběhla volební výroční schůze AMK , kde bylo většinou členů zvoleno nové vedení Hamerského klubu. Tímto by jsme my členové , chtěli poděkovat za skvělou práci, za rozvoj klubu a skvělé sportovní výsledky, bývalému předsedovi, Miroslavu Křivovi . Díky Míro !!!


Hubert Křesťan

předseda AMK Hamry nad Sázavou

 

Related Posts

Facebook