Trialová závodní sezona začala


Po nejisté a rozpačité situaci na začátku letošního roku se zdá, že se situace vrací do normálu. I přes různá omezení se podařilo koncem května uspořádat závody ve Znojmě, bohužel se z Hamrů mohl zúčastnit jenom Váša Pečínka. Ten po přechodu do vyšší kategorie Minime  pro jezdce 13-14 let sbírá zkušenosti s novou obtížností tratí, bojuje a s chutí se do nové výzvy pustil.

Druhý závod na krásné trati v západočeských Nihošovicích byl v režii Trial klubu Střední Čechy. Pro jezdce nová lokalita, pěkné a obtížné sekce, krásné počasí a hojná účast. A z Hamrů tentokrát tři jezdci, Maty a Lukáš Musialovi a Váša Pečínka se s těžkými prvky na trati vyrovnali se ctí. A Matyášova chuť se projevila v dvojnásobné porci závodů, kdy si odpoledne přidal druhý závod.

Mistrovství ČR nás čeká 19.6. ve Veselí nad Moravou, kde se již zúčastní i naši reprezentanti Petr Mokrý a Bety Pečínková kteří museli pro maturitní povinnosti start sezony posunout. Mezinárodní závody zdá se také proběhnou, Světový pohár v Rakousku, Polsku a Francii je potvrzený v prázdninových a podzimních termínech a MS uspořádá Španělsko. Tedy nezbývá než trénovat, trénovat a jezdcům držet palce.

Fotogalerie Nihošovice

Fotogalerie Veselí nad Moravou

 

Related Posts

Facebook