Hamry opět na motocyklové scéně

[fac_icon icon=“camera“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″] Fotogalerie

V letošní sezóně se po čase vrátil hamerský automotoklub na scénu motocyklových soutěží enduro. V AMK Hamry nad Sázavou vznikla vedle biketrialistů samostatná větev motorových disciplín. Klub motoristů reprezentovali Vojta Křiva a Oldřich Sedlák mladší. Absolvovali Přebor České republiky v enduru a endurosprintu pořádaný Autoklubem České republiky. Oba borci podávali v průběhu seriálu vzestupné výsledky a tak v konečném pořadí skončil Vojtěch Křiva celkově na 2. místě  v kategorii E3 Přeboru ČR endurosprint. Oldřich Sedlák dosáhl na celkové 3. místo v kategorii E1 Přeboru ČR enduro. Pro příští rok se připravuje posílení dalšími členy a postup V. Křivy a O. Sedláka do seriálu Mistrovství České republiky.

Hamerští si také vyzkoušeli Pohár CAMS Enduro, kde v posledním podniku seriálu, který se jel v areálu Šiklův mlýn, získali V. Křiva 2x 1. místo a O. Sedlák 2x 3. místo v kategorii E1. Společně pak s veteránem Jiřím Pařízkem získali 2. místo v Poháru CAMS družstev.

Úspěšná sezóna ukázala, že v Hamrech je pořád velmi silná základna soutěžáků, založená předchozí generací svazarmovců, kteří ještě dnes dokáží klukům poradit i pomoci. Klub se opírá také o pomoc a záštitu obce Hamry nad Sázavou, kterou se snaží reprezentovat co nejlépe to jde.

Related Posts

Facebook