Enduro Mšeno

Poslední letošní podnik seriálu Přeboru České republiky pod záštitou ACČR se jel ve Mšenu (u Mělníka). Tradičně náročná trať s lesními i kamenitými výjezdy a blátivými úseky dokonale prověřila všechny jezdce.

První den měla většina jezdců s problém v 1. kole. Dva těžké úseky bezprostředně za sebou – bahnité koryto a následně ucpávající se výjezd v lese způsobil, že jezdci do servisu před 2. ČK nenajížděli s rezervou, jak tomu bylo letos při všech závodech obvyklé. Mezi těmi, kteří přijeli do 2.ČK se zpožděním byl i Oldřich Sedlák (222). To ho v umístění 1. dne nakonec zařadilo na 6. místo v kategorii E1. Vojta Křiva (242) nastoupil do závodu s novým motocyklem. Přesedlal z kategorie E3 do E1 a hned na úvod se blýskl krásným 2. místem.

Druhý den již měli naši jezdci nástrahy trati načtené. Dařilo se jim od začátku šlapat na paty Filipu Jirmanovi z KBS Teamu (224). V.Křiva měl velmi blízko k prvenství ale chybička v poslední rychlostní zkoušce jej stála cenné vteřiny. Výsledek byl však pro AMK Hamry nad Sázavou velmi lichotivý – Oldřich Sedlák 2. místo, Vojtěch Křiva 3. místo za nejlepším jezdcem letošního seriálu PČR kategorie E1 Jirmanem.

V konečném pořadí letošního seriálu pak naši jezdci získali rovněž pěkné výsledky.

Vojtěch Křiva skončil celkově na 2. místě  v kategorii E3 Přeboru ČR Endurosprint.

Oldřich Sedlák dosáhl na celkové 3. místo v kategorii E1 Přeboru ČR Enduro.

Related Posts

Facebook