Zimní závod Olomouc

[fac_icon icon=“trophy“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″]Výsledky
[fac_icon icon=“camera“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″]Fotogalerie

Report: Zimní Olomouc

Těžko hledat lepší důkaz existence zákona schválnosti, než právě pořádání zimních závodů v Olomouci. Ledový vítr, sněhová nadílka, mrazivé počasí a zatažená obloha – tak přesně takové počasí panuje během našich zimních tréninků, kdy si libujeme, jak je nám v hale dobře. Pak ale přijde den závodu, mraky se protrhají, vysvitne slunce a venku před halou je na krátký rukáv. Ano, venku před halou, zatímco uvnitř se drží nastřádaný noční chlad a letos navíc i zmrzlé kaluže pod děravou střechou. Celý příspěvek na biketrial-olomouc.cz


Zveme vás na už ani nevíme kolikátý ročník zimního závodu v trialu na kolech, který se bude konat v sobotu 18. února v tréninkové hale v areálu firmy Smětal.

Podrobné propozice najdete zde. Startovat se bude postupně po kategoriích od 10 hodin, vyhlášení výsledků pro všechny společně po dojezdu expertů a jelit. Ti, co startují ráno, mohou mezičas využít třeba k návštěvě některé z olomouckých atrakcí: ZOO na Kopečku (cesta autem 15 minut), Pevnost poznání nebo cokoliv jiného. Rozhodně si ale nenechte ujít odpolední závod kategorie jelita – když už ne jako závodníci, tak alespoň jako diváci :-) A kdo u nás ještě nebyl a do haly netrefí, koukněte na plánek příjezdu.

Biketrial klub Olomouc

Related Posts

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Facebook