MČR mládeže a dospělých v cyklotrialu


[fac_icon icon=“pencil“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″]Propozice
[fac_icon icon=“trophy“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″]Výsledky
[fac_icon icon=“camera“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″]Fotky

Už v sobotu 27.5.2017 od 10:00 bude blanenský Trial Park na Sportovním ostrově hostit hned dvojici cyklotrialových závodů. Pojede se Mistrovství ČR mládeže do 16 v cyklotrialu a zároveň závod se seriálu Český Pohár v cyklotrialu pro dospělé závodníky. Z prvně jmenovaného závodu vzejde letošní mládežnický cyklotrialový mistr republiky a můžeme čekat, že cyklotrialová omladina ukáže všechno co umí a o titul se náležitě popere. Mezi dospělými pak nebude chybět blanenská cyklotrialová ikona Vašek Kolář a kousky které předvede spolu se svými soupeři budou jistě dechberoucí podívaná! Neváhejte proto a vyražte si v sobotu na pěknou procházku a zafanděte (nejen) domácím blanenským trialistům!

Mistrovství ČR mládeže do 16 let v cyklotrialu

Z tohoto závodu vzejde letošní Mistr ČR mládeže do 16 let v cyklotrialu. Jde o prestižní závod, na kterém mladí jezdci z celé České Republiky poměří své síly a poperou se o titul mistra!

Český Pohár v cyklotrialu

Jedná se o závod ze seriálu Českého Poháru pro dospělé jezdce v kategoriíl Elite, Elite 26 a Expert a ve které své dovednosti předvede i blanenský rodák Vašek Kolář. Finále kategorie Elite proběhne v 15:30.

Místo konání
Závody bude hostit blanenský Trial Park na Sportovním ostrově Ludvíka Daňka.

 

Related Posts

Facebook