Soustředění ve Španělsku

[fac_icon icon=“camera“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″]Fotogalerie 1  2  3  4  5

Jaro už sice pomalu nakukuje i do naší české kotliny, přesto jsme zde prozatím stále odkázání na halovou přípravu, která už je přece jenom trochu fádní. A do prvních závodů v sezóně zbývá už jen doslova pár týdnů. Jak jsme to tedy vyřešili?

Zajeli jsme si potrénovat do teplejších krajin. Kromě korun, které přes rok střádáme, je k tomu potřeba jeden odvážný táta, který celý tento podnik zařídí, naplánuje a promyslí a ještě navíc pohlídá celou bandu, čítající sedm patnácti až devatenáctiletých jezdců (přes den pak všechno bedlivě jistí zpovzdálí, fotí a večer zpracovává fotky). Z hamerského klubu jsme vyjeli – Bety Pečínková, Peťa Mokrý a Martin Štěpánek. Akce se odehrávala, stejně jako loni, ve španělském Suances. Počasí zde už bylo velice příznivé, i když odvahu na koupání nenašel nikdo. Každý den jsme k tréninku zvolili trochu jinou lokalitu. Pobřeží, skály, zákoutí, kameny všemožných tvarů, moře za zády… prostě krása. Snažili jsme se poctivě jezdit dvakrát denně (ale čas zbyl i na zábavu). Jeden den jsme navštívili  místního trenéra  a jezdce světového formátu  Raula Gutieréze, což bylo obzvlášť vydatné a přínosné. Celkově snad můžeme říct, že jsme čas zde využili naplno.  Z teplých krajin se nám moc nechtělo, ale přijeli jsme s dobrou náladou a plni nové motivace.

Díky podpoře našich škol a zejména rodičů jsme si užili nejen skvělý týden na kolech, ale i jako parta…a teď můžeme vyrazit na přípravné závody, které jsou už za dveřmi- 23.3. v Prusicích u Prahy.

Bety a Petr

Related Posts

Facebook