Sezóna 2017 CYKLOTRIAL

V sezóně 2017 reprezentovalo klub 9 jezdců od 7 do 21 let.
Absolvovali celý seriál MČR/PČR/PČMF a ME v biketrialu (BIU) a seriál závodů Youth Games, ČP a MČR v trialu, SP a MS v cyklotrialu (UCI).


JEZDCI

Alžběta PEČÍNKOVÁ – UCI vicemistrině MS (girls), UCI mistryně ČR (girls a woman), BIU Mistryně Evropy (femine), Královna cyklistiky v kategorii trial
Martin ŠTĚPÁNEK – UCI 2. místo ČP (elite 20”), BIU 3. místo ME (elite 20”)
Marek ŠILLER – UCI 2. místo ČP (expert)
Marie KŘIVOVÁ – UCI vicemistrině ČR (woman), UCI reprezentant ČR na MS v Číně
Václav PEČÍNKA – BIU reprezentant ČR
Vojtěch KŘIVA – UCI mistr ČR (elite 20”)
Štěpán ŠILLER – jezdec seriálu Youth Games
Šimon AMBROŽ – jezdec seriálu Youth Games
Petr MOKRÝ – UCI 3. místo MČR (cadet), UCI 2. místo YG (cadet), UCI i BIU reprezentant ČR, BIU 2. místo PČR (minime)
Dominik KŮŽEL – začínající jezdec


Závody pořádané ČMF – BIU

BIU – ČMF – MISTROVSTVÍ A PŘEBOR ČR, POHÁR ČESKÉ MOTOCYKLOVÉ FEDERACE

Devítidílný seriál v biketrialu.
V celkovém součtu bodů získaných v seriálu vybojoval Petr Mokrý stříbrnou pozici v kategorii minime a Alžběta Pečínková stříbrnou pozici v kategorii hobby modrá (dospělí).

BIU MISTROVSTVÍ EVROPY A MISTROVSTVÍ SVĚTA

Na halové mistrovství Evropy byli nominováni Václav Pečínka, Alžběta Pečínková, Martin Štěpánek a Petr Mokrý. Alžběta Pečínková se stala mistryní Evropy kategorie women, Martin Štěpánek obsadil 3. místo v kategorii elite 20”.
Mistrovství světa ve Španělsku se pro vysokou finanční a časovou náročnost nominovaní nezúčastnili.


Závody pořádané ČSC – UCI

UCI ČESKÝ POHÁR A ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE/YOUTH GAMES/ V CYKLOTRIALU

ČP: Martin Štěpánek 2. a Vojtěch Křiva 3. elite 20”, Marek Šiller 2. expert, Alžběta Pečínková 1. a Marie Křivová 2. women.
YG: Alžběta Pečínková 2. minime, Petr Mokrý 2. cadet.

UCI MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

V MČR v Říčanech získali Vojtěch Křiva titul mistra ČR v kategorii elite a Alžběta Pečínková titul mistryně ČR v kategorii women. Petr Mokrý a Marie Křivová pak tituly vicemistrů ČR ve svých kategoriích.

UCI MISTROVSTVÍ SVĚTA A MISTROVSTVÍ SVěTA MLÁDEŽE

Marie Křivová reprezentovala ČR na MS dospělých v Číně. Umístila se na 11. místě v kat. women. Na MS mládeže v Dánsku byli nominováni Petr Mokrý a Alžběta Pečínková, která vybojovala titul vicemistryně světa v kategorii girls.


POŘADATELSVÍ/ČINNOST

V sezóně 2017 jsme uspořádali hamerský biatlon, tradiční zakončení sezóny se závodem motorek a zúčastnili se několika exhibic. Hlavními akcemi letošní sezóny byly již 10. trialcamp a závod seriálu Český pohár a Český pohár mládeže v cyklotrialu. Byli jsme i spolupořadateli jednoho dílu tohoto seriálu v Praze.

BIATLON – po několika letech, kdy nebyly pro biatlon příznivé podmínky, jsme letos mohli uspořádat již tradiční Hamerský biatlon.
UCI ČESKY POHÁR A YOUTH GAMES – Závod seriálu Český pohár a Český pohár mládeže v cyklotrialu s nominací na MS. V rámci závodu byly postaveny i sekce pro začínající jezdce.
SPOLUPOŘADATELSTVÍ UCI ČESKY POHÁR A ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE/YOUTH GAMES/ V CYKLOTRIALU – spolupořádání závodu seriálu Český pohár a Český pohár mládeže v cyklotrialu v Praze.
TRIALCAMP – Již 10. ročník hamerského TrialCampu pro začínající i zkušené jezdce s více než 100 účastníky. Tréninky jsou vedeny odbornými trenéry ve výkonnostních skupinách podle úrovně jezdců.
ZAKONČENÍ SEZÓNY – akce pořádaná pro členy, bývalé členy a fanoušky hamerského AMK. Mimo závodu motorek proběhlo i představení dalších odborností klubu autokrosu a cyklo/bike trialu.
EXHIBICE

Related Posts

Facebook