Youth Games a Open Trial

[fac_icon icon=“camera“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″]Fotogalerie
[fac_icon icon=“trophy“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″]Výsledky
[fac_icon icon=“play“ color=“#5e5e5e“ color_hover=“#dd9933″ font_size=“25″]Video

Report: Pestré a rekordní Blansko

Redakce ÚAMK | Cyklotrial | Letošní předposlední Cyklotrialové hry mládeže, které se konaly v sobotu 1. října v Blansku na Sportovním ostrově Ludvíka Daňka, snesou označení závod roku. Zasloužila se o to rekordní 95členná konkurence z České republiky, Slovenska a Polska, dokonale připravené klání trialistů na kole a také báječná atmosféra během soutěže i po ní.

Mezi pozitiva čtvrtého podniku roku se v Blansku zařadila i příroda. Babí léto vyvrcholilo právě v sobotu, o den později odpoledne začaly překážky v trial parku smáčet první dešťové kapky. To už naštěstí měla odtrénováno „drobotina“, která si spolu s rodiči nemohla nechat uniknout parádní odpolední i večerní party a dobře naladěná chtěla být na kole také hned po nedělním probuzení.

Celý článek na uamk.cz


Pozvání z webu Biketrial Blansko:

Srdečně Vás zveme na 4. soutěž seriálu Youth Games.

Soutěž se koná v rekonstruovaném blanenském trial parku dne  1.10.  na Sportovním ostrově Ludvíka Daňka.

Závod je nejenom  pro mladé trialisty, ale jede se i otevřený závod  OPEN trialu pro „velké“ začínající i zkušené jezdce.  Věnujte prosím zvláštní pozornost časům soutěže! Závod bude startován po kategoriích, tak jak je to běžné na světových pohárech a Youth Games ve světě! Co to pro Vás znamená?

  • jede se v tempu (nevychladnete)
  • nečekáte ve frontách
  • když zrovna nejedete, můžete se v klídku dívat na jiné kategorie
  • máte to rychle za sebou :-)

Přijeďte na soutěž tak jak jste zvyklí, již ráno. Nenechávejte příjezd na poslední chvíli. Je potřeba si prohlédnout tratě. Nezapomeňte, že jezdcům v sekcích nesmí nikdo  zavazet. Je to nefér a neslušné a také to odporuje pravidlům. Protože se jede v tempu, měli byste mít tratě nastudované dopředu.

V mezičase závodu proběhne také soutěž jednokolek.  Kdo se umíte alespoň  trošku rozjet na jednokolce, tak si ji vezměte s sebou. Pojede se o hodnotné ceny!

O hodnotné ceny se pojede také na kolech!  Vyhlášeny budou všechny kategorie a každý si něco odveze. Vězte, že na tomto závodě žádné letáky a bublifuky nedostanete!

Parkoviště můžete použít ta, na která jste zvyklí. A to ze strany baseballového hřiště (č.3) a nebo ze strany STK (u splavu)(č.2 a č.1) parkoviště je v této části nově rozšířené.  Tady je mapa.

Možná dáme i nějaké směrové šipky :-)

Koukněte na propozice soutěže.

Dále Vás zveme na přátelské odpolední – večerní posezení. Libor Pecháček prohrál sázku  a tak bude celý den opékat vlastní selátko a kolem stojícím zdarma nabízet. Pokud budete chtít zůstat v karavanu, obytku či stanu je nutné toto předem nahlásit na e-mail : info@biketrialblansko.cz

zavody-a4

Related Posts

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Facebook